• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

 magazin-online  /  acryl 
Acryl
Acryl
stoc epuizat
Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Pudra acrilica pentru decor Nail Art 3D sau culoare pe toata unghia. Foarte fina si pigmentata se utilizeaza usor, iar in combinatie cu Monomer - Easy Dry PureLUXE - cu uscare lenta la aer, poate fi aplicata cu succes chiar si de incepatori. Se livreaza la cutiuta, cantitate aprox. 3gr

Foarte fina si pigmentata, poate fi folosita chiar si de incepatori, in combinatie cu monomerul cu uscare lenta, pentru ca acesta permite modelare mai indelungata.

Se inmoaie pensula de acril in monomer, se creaza biluta in dimensiunea dorita si se modeleaza pentru decor 3D sau ca si culoare pe toata unghia.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Metacrilat de etil, Glicol-HEMA-Metacrilat, Hidropropilmetacrilat, PEG-4 Dimetacrilat, Benozfenon Dimetiltoamina, CI60725.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii. A se evita contactul cu praful rezultat in urma pilirii.

0

Cos :  0

Produsele tale :