• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Blogger pentru Baff

BAFF.ro Bloggers

Salutare! Dorim sa ne extindem si suntem in cautare de noi colaboratori din randul bloggerilor care sa puna grija, atentie si pasiune in scrierea de articole despre produse de manichiura, pedichiura, produse profesionale de finisare, produse de ingrijire a unghiilor, precum si alte produse marca Baff.

Ii astaptam sa ne scrie chiar si pe beauty bloggerii sau vloggerii care realizeaza recenzii video. Ajungem impreuna la o intelegere privind colaborarea noastra, iar ca sa venim in sprijinul inspiratiei voastre, va vom trimite diverse produse spre testare si astfel sa realizati materiale autentice despre ele.

Entuziasmul, energia, curiozitatea si un numar semnificativ de fani reprezinta etalonul nostru in ceea ce ii priveste pe oamenii cu care ne dorim sa lucram.

Cerinte:

* Ortografie si gramatica excelente, fara sa existe editari pe text inutile
* Ne asteptam sa cunosti foarte bine principalele retele de Social Media
* Textele vor fi scrise in limba romana si vor contine minimum 600 de cuvinte
* Iscusinta de a prezenta textele in Google Docs
* Personalitate prietenoasa, capabila sa transforme colaborarea cu noi intr-o experienta pozitiva

Reguli & Condiții:

Ii incurajam pe bloggerii nostri sa conceapa articole cu privire la un produs profesional sau la o gama de produse din oferta Baff. Fiecare material trebuie sa contina cel putin un pro-link, fie catre pagina noastra www.Baff.ro , fie un link catre produsul prezentat de pe site-ul nostru.

Te rugam sa eviti mentionarea sau folosirea de linkuri care fac trimitere la site-uri concurente. Poti folosi doar linkuri ce trimit catre site-uri oficiale ale produsului/brandului doar in cazul in care nu sunt puse la vanzare propriile lor produse pe aceasta pagina.

De exemplu, doriti sa scrieti un material despre un produs PureLuxe. Presupunand ca ati folosit deja un pro-link (PureLuxe oja semipermanenta) – in cazul de fata puteti utiliza un pro-link catre site-ul oficial al Baff.

Intreresat de o colaborare cu noi? Daca da, te invitam sa dai click pe linkul de mai jos si sa completezi formularul. Aplicatia ta va fi analizata si vei fi contactat daca vom considera ca indeplinesti cerintele noastre.

Vrei sa ne intrebi ceva? Scrie-ne aici.

Sunt obligatorii campurile marcate cu asterix*.

0

Cos :  0

Produsele tale :