• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Finish Cu Degresare
Finish Cu Degresare
stoc epuizat

Finish Cu Degresare

(0 Review) | Intreaba si Raspunde

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Finish PureLUXE este gelul UV profesional pentru luciu si sigilare extrema, flexibil si cu proprietati elastice. Se usuca la lampa UV, LED si CCFL.Filtrele uv protejeaza culoarea pigmentilor iar stralucirea impresionanta le intensifica puterea. Reteta a fost construita pentru a proteja non-stop manichiura de factorii externi din activitatile de zi cu zi.

Datorita proprietatilor sale de elasticitate si flexibilitate, Finish PureLUXE nu se zgarie si nu se matuieste, protejand intreaga constructie contra factorilor zilnici de uzura. Fabricat in Germania dupa standarde de calitate europene, special pentru Baff.ro

Se utilizeaza ca ultim pas al manichiurii cu unghii false. Se usuca la lampa UV, LED, CCFL timpii de uscare variaza in functie de puterea si tipul lampii utilizate. Inainte sa stergeti cu Cleaner PureLUXE stratul rezidual al Finish-ului cu degresare asteptati 2 minute si apoi indepartati stratul rezidual.
Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, 1-hidroxi-ciclohexil-fenil-keton, Alifatic Urotanemetacryl, P-hidroxyanisol
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii.

0

Cos :  0

Produsele tale :