• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Set Nail Art-Pensule
Set Nail Art-Pensule
Puncte, linii fine, Nail Art in detaliu

stoc epuizat

Set Nail Art-Pensule

(0 review) | Intreaba si Raspunde

Set de 10 pensule care include :
Pensula dreapta nr.6, Pensula Ovala nr.4, Pensula Tesita, Pensula Limba de pisica nr.4, Pensula Nail Art Liner 5/0, Pensula Evantai, Pensula Nail Art 0, Pensula Ombre, Pensula Nail Art 5/0 Syntetic, Punctator Dublu

pachetul include:

Paleta de culori

produse :
culori :
Punctator BAFF dublu nailart Produs Nr. 1
Punctator BAFF dublu nailart

Punctator BAFF dublu nailart

n/a
Pensula BAFF Ombre Nailart Produs Nr. 2
Pensula BAFF Ombre Nailart

Pensula BAFF Ombre Nailart

n/a
Pensula BAFF Evantai Nailart Produs Nr. 3
Pensula BAFF Evantai Nailart

Pensula BAFF Evantai Nailart

n/a
Pensula BAFF Ovala din par sintetic Produs Nr. 4
Pensula BAFF Ovala din par sintetic

Pensula BAFF Ovala din par sintetic

n/a
Pensula BAFF Nailart Sintetic Produs Nr. 5
Pensula BAFF Nailart Sintetic

Pensula BAFF Nailart Sintetic

n/a
Pensula Gel Dreapta BAFF Produs Nr. 6
Pensula Gel Dreapta BAFF

Nr. 4

Pensula Gel Dreapta BAFF

Nr. 4

CULOARE : Pensula Gel Dreapta BAFF Selecteaza
Pensula Tesita BAFF Produs Nr. 7
Pensula Tesita BAFF

Nr. 4

Pensula Tesita BAFF

Nr. 4

CULOARE : Pensula Tesita BAFF Selecteaza
Pensula BAFF Limba de pisica Produs Nr. 8
Pensula BAFF Limba de pisica

Pensula Limba De Pisica nr.4

Pensula BAFF Limba de pisica

Pensula Limba De Pisica nr.4

CULOARE : Pensula BAFF Limba de pisica Selecteaza
Pensula BAFF Nail Art 00000 Produs Nr. 9
Pensula BAFF Nail Art 00000

Perfectiunea se regaseste in detalii

Pensula BAFF Nail Art 00000

Perfectiunea se regaseste in detalii

n/a
Pensula BAFF Nail Art 0 Produs Nr. 10
Pensula BAFF Nail Art 0

Perfectiunea se regaseste in detalii

Pensula BAFF Nail Art 0

Perfectiunea se regaseste in detalii

n/a
00
cantitate
228.9
RON
268.6 RON

beneficiezi de livrare gratuita

L-V: 9:00 - 17:00 comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi de peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

  • Descriere
  • Cu ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Acest set complet de pensule BAFF la un pret AVANTAJOS iti ofera posibilitatea de a avea o trusa complete de pensule de inalta calitate si cu un design foarte elegant.

Contine pensula dreapta BAFF nr 6 potrivita creari extensiilor lungi sau extreme, pensula oval BAFF nr 4 ideala pentru realizarea constructiilor cu gel si a modelarii gelului cu precizie, pensula tesita BAFF nr 6 cu care vei putea reda o linie de zambet foarte usor , pensula limba de pisica BAFF nr 4 cu ajutorul careia vei putea aplica gelul color pana sub cuticula, fara a murdari zona cuticulei .

Acest set contine deasemenea si o gama variata de pensule nail art menite sa vina in ajutorul artistei din fiecare technician, dar si pentru a-ti desfa clienta cu unghii superbe si designuri de exceptie.

Cu pensula nail art liner BAFF 5/0 vei putea trasa cele mai fine linii, pensula nail art BAFF 0 va fi aliatul de incredere atunc cand iti doresti sa trasezi niste mustati subtiri liniei de zambet,pensula nail art BAFF SINTETIC 5/0 este portivita pentru a picta cele mai fine detalii ale unui design .

Pentru a fi mereu in trend si a oferi clientelor tale cele mai la moda manichiuri , am us in acest set pensula evantai BAFF pentru un effect glitter mai pronuntat sau mai fin, pensula Ombre BAFF cu care vei obtine cu usurinta gradiente de culori spectaculoase si punctatorul BAFF cu doua capede de dimensiunea 0 si 1.

Set PROFITABIL si AVANTAJOS care va fi de mare folos tehnicienelor atat la aplicarea si modelarea gelului cat si in realizarea unui numar mare de design-uri nail art.

Pensulele BAFF sunt fabricate dupa inalte standarde europene de calitate din fire de par rezistente si durabile pentru a satisfice exigentele oricarui technician de unghii.

Pensula dreapta BAFF nr 6 potrivita creari extensiilor lungi sau extreme, pensula oval BAFF nr 4 ideala pentru realizarea constructiilor cu gel si a modelarii gelului cu precizie, pensula tesita BAFF nr 6 cu care vei putea reda o linie de zambet foarte usor , pensula limba de pisia BAFF nr 4 cu ajutorul careia vei putea aplica gelul color pana sub cuticula, fara a murdari zona cuticulei.

Cu pensula nail art liner BAFF 5/0 vei putea trasa cele mai fine linii si detalii, pensula nail art BAFF 0 va fi aliatul de incredere atunc cand iti doresti sa trasezi niste mustati subtiri liniei de zambet,pensula nail art BAFF SINTETIC 5/0 este portivita pentru a picta cele mai fine detalii ale unui design.

Pentru a fi mereu in trend si a oferi clientelor tale cele mai la moda manichiuri , recomandam pensula evantai BAFF pentru un effect glitter mai pronuntat sau mai fin, pensula Ombre BAFF cu care vei obtine cu usurinta gradiente de culori spectaculoase si punctatorul BAFF cu doua capede de dimensiunea 0 si 1.

Pensulele BAFF sunt foarte rezistente si durabile, se depoziteaza in locuri ferite de lumina lampii UV/LED sau a razelor solare.

Se intretin foarte usor prin simpla stergere cu servetel uscat din hartie sau cu servetel umed fara alcool.

0

Cos :  0

Produsele tale :