• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Kit Cool French
Kit Cool French
French Interior

stoc epuizat

Kit Cool French

(0 review) | Intreaba si Raspunde

Reducere 10%
Kit Geluri UV PureLuxe Cool French, contine: Gel UV 3in1 Nexus Nova 10ml, Gel UV French Olympic White 10ml, Gel UV Cover Duo Camouflage 10ml.

pachetul include:

Paleta de culori

produse :
culori :
Gel UV 3 in 1 Nexus Nova 10ML Produs Nr. 1
Gel UV 3 in 1 Nexus Nova 10ML

Alegerea Profesionistilor

Gel UV 3 in 1 Nexus Nova 10ML

Alegerea Profesionistilor

n/a
Gel UV Duo Camouflage 10ML Produs Nr. 2
Gel UV Duo Camouflage 10ML

Gel De Constructie Cu Acoperire Perfecta

Gel UV Duo Camouflage 10ML

Gel De Constructie Cu Acoperire Perfecta

n/a
Gel UV French Olympic White 10ML Produs Nr. 3
Gel UV French Olympic White 10ML

Alb Imaculat, Puternic

Gel UV French Olympic White 10ML

Alb Imaculat, Puternic

n/a
00
cantitate
129
RON
143.7 RON

beneficiezi de livrare gratuita

L-V: 9:00 - 17:00 comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi de peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

  • Descriere
  • Cu ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Gelul UV PureLUXE Nexus Nova este Gel UV 3 in 1 Profesional, transparent, de vascozitate medie.

Calitatile Gelului Nexus Nova sunt autonivelarea, elasticitatea, flexibilitatea.

Se usuca la orice tip de lampa (UV, CCFL, LED).

Nu degaja caldura in timpul uscarii, fiind un gel confortabil pentru tine sau pentru cliente.

Gelul UV PureLUXE Nexus Nova poate fi aplicat peste french.

Pentru ca este gel flexibil, poate fi utilizat si la unghiile naturale.

Este recomandat formelor de salon, constructiilor mici si medii. 

Gelul UV PureLUXE Duo Camouflage este gel cover, usor modelabil, putin autonivelant, recomandat pentru tehnica constructiei pe sablon.

Avand putere mare de acoperire, camufleaza perfect imperfectiunile unghiilor.

Cu densitate medie spre mare, Gelul UV PureLUXE Duo Camouflage nu curge inspre cuticule si este potrivit pentru french construit.

Se usuca in Lampa UV in 3min si in Lampa LED/UV 48W in 60sec, poate fi utilizat si pe unghiile naturale, este flexibil si elastic.

Gelul UV French Olympic White PureLUXE este ideal pentru french de exterior, pictat, datorita consistentei scazute si pigmentarii ridicate.

Gelul French Olympic White este foarte alb, are totodata avantajul ca nu curge, oferind control maxim in formarea liniei de zambet, de asemenea nu se misca, obtinandu-se astfel un french perfect.

Timpul este uscare este de 3 min in Lampa UV si de 60 de secunde in Lampa LED/UV 48W si se aplica in strat subtire.

Gelul nu lasa umbre pe varful liber.

Gelul UV 3 in 1 Nexus Nova este diferit datorita aderentei ridicate care da rezistenta indelungata si nu degaja caldura la polimerizare.

Datorita calitatilor sale, Duo Campuflage este un gel cover special avand avantajele ca acopera foarte bine, nu curge si poate fi utilizat si la french construit.

Lampa BAFF ANTI - AGING cu o putere de 48 W si autonomie de pana la 3 ore va deveni aliatul de incredere al saloanelor de infrumusetare si a tehnicienilor profesionisti. Functioneaza si pe senzor, memorand in acelasi timp ultima durata de timp setata anterior.

Gelul UV French Olympic White nu se ingalbeneste in timp, nu curge, sta exact acolo unde este aplicat, se lucreaza foarte usor si rapid cu el. Poate fi utilizat si la pictura sau ca si culoarea pe toata unghia.

Gelul UV 3 in 1 Nexus Nova este un Gel UV 3 in 1 care poate fi folosit cu succes atat ca baza cat si pentru a realiza o extensie, apex sau intretinere. Gelul UV 3 in 1 Nexus Nova poate fi folosit si pentru sigilarea designurilor pe unghii dar si pentru acoperirea frenchului de interior.

Fiind un gel complet si complex va veni rapid ajutorul tau de modelaj in realizarea unghiilor tehnice. Dupa finisarea unghiei sau realizarea extensiei aplicam Duo Camouflage PureLUXE pentru a creea o prelungire de pat unghial sau toata suprafata unghiei in cazul in care aplicam culoare sau facem french de suprafata. Este un Gel Cover flexibil, elastic, care nu curge si rezistent la socuri.

Senzorul lampii BAFF ANTI-AGING se activeaza la introducerea mainii in lampa, functionand pe durata de timp setata anterior, dar oferindu-ne posibilitatea sa setam si alt timp de polimerizare. Detine buton de on /off si cablu de reincarcare.

Gelul UV Olympic White se aplica ulterior pasilor de pregatire a unghiei, constructie unghiei false si a Gelului Cover. Se pot lucra cu usurinta unghiile de la o mana, deoarece acest Gel UV French nu va curge si nu se va misca.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Uretan Acrylat, Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, HEMA, Bistrimetilbenzoil Fenil Fosfin Oxid, 1-Hidroxiciclohexil Fenil Keton, Siliat Silica, Etil Fenil, Trimetilbenzoil, Fosfanat, P-Hidroxi anisol, CI11680, CI12085, CI15850, CI15880, CI45350.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii. A se evita contactul cu praful rezultat in urma pilirii.

0

Cos :  0

Produsele tale :