• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Kit Pureluxe Xperience

(0 review) | Intreaba si Raspunde

Reducere 9%
Kit Geluri Constructie PureLuxe : contine Fusion Base 5ML, Gel UV Fibra de Sticla Crystallize 10ml, Gel UV Easy Flex 10ML, Gel UV Premier Pink 10ML , Gel UV French Olympic White 10ML.

pachetul include:

Paleta de culori

produse :
culori :
Fusion Base 5ML Produs Nr. 1
Fusion Base 5ML

Aderenta Maxima

Fusion Base 5ML

Aderenta Maxima

n/a
Gel UV Fibra De Sticla Crystalizze 10ML Produs Nr. 2
Gel UV Fibra De Sticla Crystalizze 10ML

Rezistenta Si Stabilitate

Gel UV Fibra De Sticla Crystalizze 10ML

Rezistenta Si Stabilitate

n/a
Gel De Constructie Easy Flex 10ML Produs Nr. 3
Gel De Constructie Easy Flex 10ML

Pentru Unghii Naturale Si Intretinere

Gel De Constructie Easy Flex 10ML

Pentru Unghii Naturale Si Intretinere

n/a
Gel UV Cover Builder Premier Pink 10ML Produs Nr. 4
Gel UV Cover Builder Premier Pink 10ML

Gel UV Make Up De Constructie

Gel UV Cover Builder Premier Pink 10ML

Gel UV Make Up De Constructie

n/a
Gel UV French Olympic White 10ML Produs Nr. 5
Gel UV French Olympic White 10ML

Alb Imaculat, Puternic

Gel UV French Olympic White 10ML

Alb Imaculat, Puternic

n/a
00
cantitate
210
RON
231.5 RON

beneficiezi de livrare gratuita

L-V: 9:00 - 17:00 comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi de peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

  • Descriere
  • Cu ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Kit creat pentru tehnicienii ce se gandesc sa schimbe linia de produse cu alta.

Drept pentru care iti venim in ajutor cu un kit tester, menit sa te convinga de inalta calitate a produselor noastre , de rezistenta manichiurilor realizate cu produselor noastre.

Setul  contine Fusion Base 5ML, Gel UV Fibra de Sticla Crystallize 10ml, Gel UV Easy Flex 10ML, Gel UV Premier Pink 10ML , Gel UV French Olympic 10ML.

Acest kit gel este diferit fata de alte kit-uri tester intalnite pe piata deoarece iti pune la dispozitie suficienta cantitate de produs pentru a-i vedea rezistenta in timp si pentru a-ti obisnui mana cu aplicarea corecta a produsului.

In plus am pus in acest kit, atat un Gel pentru Constructie cat si unul recomandat intretinerii sau aplicarii protectiei cu gel pe unghia naturala.

Dupa pregatirea unghiei natural si aplicarea lichidelor pregatitoare, aplicam in strat subtire Base Gel Fusion PureLUXE si polimerizam timp de 2 minute in lampa UV sau 30 sec in lampa LED/UV.

Pozitionam sablonul si realizam extensia unghiei cu Gel UV Fibra de sticla Crystallize, un gel rezistent la socuri, care is mentine foarte bine curba C.

Se polimerizeaza timp de 2 minute in Lampa UV sau 60 sec in Lampa LED/UV 48W.

Putem continua construirea unghiilor tehnice cu Gel UV Cover Builder Premier Pink care este un gel vascos ce nu curge spre cuticula si se pileste foarte usor.

Polimerizeaza 3 minute in lampa UV si 60 secunde in lampa LED/UV.

Dupa finisarea unghiilor tehnice putem opta pentru realizarea unei manichiuri french folosind Gelul UV French Supernova care iti va asigura o linie de zambet de un alb intens si stralucitor.

In cazul in care dorim sa realizam o protectie pe unghia naturala sau o intretinere alegerea de incredere va fi Gelul UV PureLUXE Easy Flex, un gel flexibil si rezistent la socuri care se autoniveleaza foarte usor .

Am adaugat in acest kit si doua geluri Gelul UV Color Sphere PureLUXE la alegere pentru a te ajuta sa redai manichiurii tale culori vibrante, intense si pigmentate.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Uretan Acrylat, Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, HEMA, Bistrimetilbenzoil Fenil Fosfin Oxid, 1-Hidroxiciclohexil Fenil Keton, Siliat Silica, Etil Fenil, Trimetilbenzoil, Fosfanat, P-Hidroxi anisol, CI11680, CI12085, CI15850, CI15880, CI45350.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii. A se evita contactul cu praful rezultat in urma pilirii.

Gel UV Easy Flex Pureluxe

0

Cos :  0

Produsele tale :