• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Kit The Phase
Kit The Phase
Materialele esentiale pentru constructie la pret SMART

Arata Video
stoc epuizat

7% Reducere Pachetul Contine : Gel UV 3 in 1 30ML, Finish fara degresare, Primer, Gel UV Duo Camouflage 10ML, Pensula Dreapta, Cleaner 250ML, Buffer, Pila 100/180, Pila 100/100, 50 Sabloane

pachetul include:

Paleta de culori

produse :
culori :
PureLuxe One Phase 3in1 30ML Produs Nr. 1
PureLuxe One Phase 3in1 30ML

3 iN 1 - Construieste, Modeleaza, Defineste

PureLuxe One Phase 3in1 30ML

3 iN 1 - Construieste, Modeleaza, Defineste

n/a
Primer Produs Nr. 2
Primer

Formula Gentila si Eficienta

Primer

Formula Gentila si Eficienta

n/a
Cleaner 250 ML Produs Nr. 3
Cleaner 250 ML

Fixeaza gelul UV, maximizeaza luciul, sterge stratul lipicios

Cleaner 250 ML

Fixeaza gelul UV, maximizeaza luciul, sterge stratul lipicios

n/a
Pila 100/180 Produs Nr. 4
Pila 100/180

Sculpteaza Unghiile La Perfectiune.

Pila 100/180

Sculpteaza Unghiile La Perfectiune.

n/a
Buffer Produs Nr. 5
Buffer

Fara suprafete inegale

Buffer

Fara suprafete inegale

n/a
Pila 100/100 Produs Nr. 6
Pila 100/100

Sculpteaza Unghiile La Perfectiune.

Pila 100/100

Sculpteaza Unghiile La Perfectiune.

n/a
Gel UV Duo Camouflage 10ML Produs Nr. 7
Gel UV Duo Camouflage 10ML

Gel De Constructie Cu Acoperire Perfecta

Gel UV Duo Camouflage 10ML

Gel De Constructie Cu Acoperire Perfecta

n/a
Finish Fara Degresare Produs Nr. 8
Finish Fara Degresare

STRALUCIREA REZISTA

Finish Fara Degresare

STRALUCIREA REZISTA

n/a
Pensula Gel Dreapta BAFF Produs Nr. 9
Pensula Gel Dreapta BAFF

Perfectiunea se regaseste in detalii

Pensula Gel Dreapta BAFF

Perfectiunea se regaseste in detalii

n/a
Sabloane Constructie Albina 50Buc Produs Nr. 10
Sabloane Constructie Albina 50Buc

Pentru forme de salon

Sabloane Constructie Albina 50Buc

Pentru forme de salon

n/a
00
cantitate
259
RON
278.9 RON

beneficiezi de livrare gratuita

L-V: 9:00 - 17:00 comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi de peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

  • Descriere
  • Cu ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Gelul UV One Phase a fost creat pentru echilibru extraordinar Gelul UV PureLUXE One Phase iti ofera control maxim. Nu curge nici la cele mai ridicate temperaturi, senzatia de arsura in lampa lipseste cu desavarsire, iar pilirea este foarte usoara si imediata.

Primer-ul este o solutie cu un acid extrem de bland, adecvat pentru unghii naturale sanatoase si puternice. Patrunde adanc in unghiil pentru a asigura o aderenta perfecta intre unghie si stratul de baza.

Gelul UV Cover are consistenta medie spre ridicata, este autonivelant si nuanta calda, care confera rafinament oricarei manichiuri french sau nude.

Cleaner Pureluxe este degresant fundamental in finisarea unghiilor false cu gel uv, in cazul sigilarii acestora cu finish cu strat lipicios. Avantajul compusilor sai este ca maximizeaza luciul si fixeaza in profunzime produsul utilizat la sigilarea manichiurii.

Considerata simbol al calitatii si profesionalismului in domeniul unghiilor false, pensula pentru gel UV din par sintetic, este durabila, rezistenta si ideala pentru toate tehnicile de aplicare a gelului UV.

Pilele cu diferite granulatii sunt utilizate pentru finisarea unghiilor, intretinerea manichiuri cu gel, indepartarea gelului. Materialul rezistent si forma fiecarei pile, ofera controlul necesar fiecarui pas in care este utilizata.

Sabloanele sunt indispensabile constructiei unghiilor false si sunt destinate formelor de salon de dimensiuni mici sii medii.

Folosind PureLUXE One Phase Gel 3in1 obtii rezultate deosebite: Aderenta Totala, Control Absolut, Densitate Ridicata, Rezistenta Extrema, Elastic si autonivelant, Claritate de cristal. Nu curge nici la cele mai ridicate temperaturi. Se pileste usor si imediat.

Clientele tale vor avea confort total, senzatia de arsura in lampa lipsind cu desavarsire. Primerul pentru unghii, nu are miros intepator, avand o formula blanda de acid si ingrediente de calitate. Gelul Cover este autonivelant, cu grad de pigmentare perfect pentru unghii false cu modele french si pentru forme de salon.

Calitatea Cleanerului fixeaza gelul UV si in plus maximizeaza luciul gelurilor Finish. Pensula oval nr. 6 este perfecta pentru toti pasii constructiei cu gel UV. Aplicarea materialului langa cuticula si crearea apexului sunt facute cu precizie datorita formei. Parul pensulei fin si moale, manerul din lemn usor si rezistent la solutii confera control desavarsit asupra lucrarii. Datorita granulatiilor (dure) 100/100, 100/180, indeparteaza gelul cu efort minim.

Bufferul asigura finisarea constructiei oferind o suprafata perfecta pentru aplicarea gelului UV color sau cover.

3in1 PureLUXE se aplica ulterior pregatirii unghiei naturale (pilire, aplicare Nail Prep si Primer), ca strat subtire de baza, strat de constructie si strat de sigilare. Se usuca in 3 minute la lampa UV 36W, apoi se degreseaza cu Cleaner pentru pasul de pilire.

Primer este solutie esentiala de pregatire a unghiilor. Primer-ul se aplica dupa aplicarea Nail Prep-ului. O singura inmuiere a pensulei in sticla este indeajuns pentru 5 degete. Se usuca la aer in aproximativ 1 minut.

Gelul Cover PureLUXE se utilizeaza ca strat de acoperire, dupa stratul de modelate al unghiilor false construite. Se aplica pensulat in zona cuticulei pentru evitarea diferentelor marite intre unghia naturala si unghia falsa construita.

Cleanerul se aplica pe un servetel si apoi cu servetelul umed cu cleaner se sterge stratul rezidual al gelului UV.

Pensula se utilizeaza la aplicarea gelului UV pentru construirea ughiilor false, aplicarea culorilor sau gelurilor cover.

Pilele se utilizeaza prin miscari repetate, gentile, fara a depune presiune pe suprafata unghiei. Sabloanele se fixeaza pe bordul liber al unghiei naturale anterior aplicarii stratului de baza.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente:GEL UV : Uretan Acrylat, Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, HEMA, Bistrimetilbenzoil Fenil Keton, Siliat Silica, Etil Fenil Trimetilbenzoil Fosfanat, P-Hidroxianisol, CI11680, CI12085, CI155850, CI45350. CLEANER: Alcool Isopropilic, MEK, Parfum, CI12085. PRIMER: Etil Acetat, Hidroxipropil Metacrilat. FINISH: Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, 1-hidroxi-ciclohexil-fenil-keton, Alifatic Urotanemetacryl, P-hidroxyanisol.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii.

Gel UV One Phase Clear Pureluxe

0

Cos :  0

Produsele tale :