• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Clesti Curba C
Clesti Curba C
stoc epuizat

Clesti Curba C

(0 Review) | Intreaba si Raspunde

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Clesti curba C din plexi rezistent cu o putere mare de strangere, utili in realizarea unei curbe C perfecte si rezistente. Lungime de prindere: 36 mm

Este indicata realizarea in prealabil a curbei C in etapa de constructie a unghiei false pe sablon, cu ajutorul menghinei speciale sau a pensetei inverse. Ulterior se aplica acesti clesti, pe fiecare deget in parte, lasand sa actioneze cel putin 2 minute. Se pot aplica si ulterior la straturile urmatoare de gel.

Clestii curba C se pot folosi atat in tehnica de lucru cu gel, cat si cu acryl. Cu ajutorul clestilor se formeaz? curba C astfel: dup? aplicarea primului strat de gel de construc?ie sau dup? realizarea formei unghiei cu pudr? acrilic?, se strange extensia din p?r?ile laterale, inainte ca materialul s? se int?reasc? complet, cu grij? pentru a nu prinde ?i pielea.

0

Cos :  0

Produsele tale :