• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Gel Constructie Sculpting

(0 Review) | Intreaba si Raspunde

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Gel uv de constructie, cu consistenta de jeleu, bleu - transparent, cu uscare in toate tipurile de lampi. Foarte aderent la unghiile naturale, modelabil si autonivelant, datorita consistentei nu va curge in timpul aplicarii unghiilor false. Tot datorita densitatii sale foarte mare cu el se formeaza apexul unghiei false si este gelul UV perfect pentru realizarea modelelor Nailart cu "piatra lichida" sau a modelelor "bijuterie". Gelul UV Sculping nu se ingalbeneste si nu degaja caldura in timpul polimerizarii.

Similar cu gelul Sculpting sunt gelurile cover de constructie Builder Premier. Au aceleasi proprietati si aceleasi recomandari, insa Sculpting este transparent. Si pentru ca este transparent, ti-l recomandam si pentru “piatra lichida” , “bijuterii” si alte modele nailart similare reliefate.

Dupa ce aplicam solutiile de pregatire a unghiei naturale si dupa polimerizarea Gelului UV Fusion Base sau Keratine Bond PureLUXE (geluri de baza), realizam prelungirea de pat unghial, apexul unghiei cu Sculpting si polimerizam 3 min in lampa uv sau 60 sec in lampa LED/UV. Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere. Ingrediente: Uretan Acrylat, Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, HEMA, Bistrimetilbenzoil Fenil Fosfin Oxid, 1-Hidroxiciclohexil Fenil Keton, Siliat Silica, Etil Fenil, Trimetilbenzoil, Fosfanat, P-Hidroxi anisol, CI11680, CI12085, CI15850, CI15880, CI45350. Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii. A se evita contactul cu praful rezultat in urma pilirii.

0

Cos :  0

Produsele tale :