• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Gel Spider pentru trasarea precisa a liniilor foarte subtiri si complexe in modele nailart. Fa cunostinta cu gelul unic pentru decorare, care seamana cu un fir tesatura fantezista. Gelul Spider este un gel pentru nailart, atos, cu o consistenta densa si este excelent pentru trasarea liniilor drepte rapid si usor. Utilizarea produsului este foarte simpla - decoratiunile sunt realizate aproape singure.

Spider Gel este perfect pentru iubitorii incep?tori ain Nailart - datorita acestuia, realizarea frumoasa, plina de detalii geometrice va fi foarte usoara! Profesionistii vor fi mul?umiti de flexibilitatea produsului, putand surprinde chiar si cei mai pretentosi clienti cu aceasta noutate. Produsul a fost creat dintr-un pigment foarte bun, datorita caruia cele mai subtiri linii se vor distinge prin stilizarile tale!

1. Aplicati Spider Gel pe oje semipermanente, gel sau acril; 2. Luati o cantitate mica de Spider Gel pe un punctator sau betisor de portocal pentru cuticule; 3. Trageti punctatorul / betisorul intr-o miscare continua dintr-un loc in altul; 4. Polimerizati modelul 2min/60sec in lampa Led sau UV; 5. Aplicati un strat de Top Coat pentru a da un luciu unic, uscati in lampa LED / UV; 6. Stergeti stratul de dispersie al Top coat cu Cleaner.

0

Cos :  0

Produsele tale :