• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

PolyGel Milky White

(0 Review) | Intreaba si Raspunde

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Polygelul sau Acrylgelul se refera la acelasi tip de produs si este gel UV revolutionar, hibrid care combina cele mai bune calitati ale sistemului de gel cu cele ale sistemului de acryl intr-un singur produs.
Cu vascozitate foarte ridicata, nu curge, se aplica foarte usor si se pileste la fel de usor.
Fiind un gel foarte stabil si mai puternic decat gelurile uv conventionale, are rezistenta foarte mare la stres, ca cea a acrylului, insa in acelasi timp are elasticitatea gelului uv.
Poate fi utilizat la tehnica pinch si pentru toate formele unghiilor false.
Nu contine monomeri si este inodor (nu are miros). Nu se lipeste de pensula. Dupa polimerizare PolyGel va ramane mat.
Polimerizarea se face la lampa UV 36W in 2min. si in lampa LED in 60-120sec. in functie de grosimea stratului de PolyGel.


Gel UV de ultima tehnologie.
Combina calitatile gelului uv si ale acrylului intr-un singur produs.
Densitate foarte ridicata.
Tehnica de aplicare prin tapotare (tehnica acrylului).
Nu are miros, nu se lipeste de pensula.

Gelul UV Polygel se aplica dupa pregatirea unghiei (matuire si aplicarea Nail Prep si Primer, care se usuca la aer 2min.) Nu este necesara aplicarea unui gel de baza. Se ia cantitatea dorita de Polygel cu o spatula de metal si se descarca pe unghie. Aplica Slip Solution pe pensula si modeleaza Polygel pentru a da forma dorita unghiei false.
Se usuca la Lampa UV 36W in 2 min si in 30sec in Lampa LED/UV. Dupa uscare pileste si finiseaza unghia. Stratul de dispersie este foarte subtire, iar dupa uscare Polygel are aspect mat.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente:Uretan Acrylat, Di-Hema Trhimetilhexil Dicarmabate, HEMA, Bistrimetilbenzoil Fenil Fosfin Oxid, 1-Hidroxiciclohexil Fenil Keton, Siliat Silica, Etil Fenil, Trimetilbenzoil, Fosfanat, P-Hidroxi anisol, CI11680, CI12085, CI15850, CI15880, CI45350.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii. A se evita contactul cu praful rezultat in urma pilirii.

0

Cos :  0

Produsele tale :