• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Cat Eye Collection-Oja Semipermanenta Pureluxe

(0 Review) | Intreaba si Raspunde

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Paleta de nuante ale Ojei Semipermanente Cat Eye pastreaza calitatile gamei de Oje Semipermanente PureLUXE, acoperirea intr-un singur strat, megapigmentarea, autonivelarea si uscarea in 2min/30sec la UV/LED/CCFL, fiind regasite cu succes.

Pentru demonstrarea efectului Cat Eye in imagini a Ojei semipermanente a fost aplicata deasupra unui strat negru, vezi rubrica "Cum se Foloseste".

Cantitate 15ML,
Magnetul nu este inclus

Pastrand calitatile gamei de Oje semipermanente PureLUXE, oja semipermanenta Cat Eye magnetica este diferita prin efectele si jocurile de culori care pot fi obtinute.

Pe unghia naturala pregatita/construita se aplica un strat de Oja semipermanenta Cat Eye.

Magnetul special se tine aproape de unghie timp de 2-8 secunde.

Cu cat magnetul este mai apropiat cu atat efectul este mai pronuntat.

Pentru redarea efectului Cat Eye, ca in imaginile de produs aplicarea este urmatoarea:
Pe tips a fost aplicat un strat de Oja Semipermanenta Neagra (se poate utiliza si Gel UV Color Negru), s-a uscat 2 min, apoi a fost aplicat pe un strat de Oja Semipermanenta Cat Eye si toata suprafata tipsului.

Magnetul special a fost tinut cat mai aproape de tips, fara a fi atins tipsul, timp de 8 secunde, apoi s-a lasat la uscat 2 min si s-a sigilat cu Top Coat PureLUXE fara Degresare .

Pentru obtinerea jocurilor multiple de culoare Oja Semipermanenta Cat Eye poate fi aplicata peste orice nuanta de Oja semipermanenta PureLUXE sau Gel UV PureLUXE Color, uscat in prealabil.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Poliuretan Acrylat Oligomer, Glicol HEMA Metacrilat, Hidroxicicexil Fenil Keton, Metoxiisopropil Acetat, Benzofeon, Fotoinitiator 184, Fotoinitiator TP8, PUA, HPA, TPGDA, Etilen Glicol, Pigmenti.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu pielea, cu ochii.

Oja Semipermanenta - Cat Eye Collection

0

Cos :  0

Produsele tale :