• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Lac de stampila Pureluxe
Lac de stampila Pureluxe
stoc epuizat

Lac de stampila Pureluxe

(0 Review) | Intreaba si Raspunde

Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Iubesti designul unic si creativ pe unghii? Modelele cu stampila sunt unele dintre tehnicile de top Nailart care imbina creativitatea cu individualitatea. PureLUXE Stamp Lacquer -oja de stampila, combina toate caracteristicile necesare unui lac de stampila de calitate.  PureLUXE Stamp Lacquer este disponibil in 21 de nuante + 7 metalice. Cantitate 12ml

Cu o vascozitate mai ridicata de 5 ori decat a unui lac de unghii clasic, lacul de stampila PureLUXE Stamp Lacquer este cel mai simplu mod de a crea un design individualist Nailart. Culorile sunt intense si foarte pigmentate cu timp de uscare perfect.Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Acetat de butil, Acetat de etil , Nitroceluloza, Acetat de tributil citrat, Alcool izopropilic, Neofenil Glicol, Trimelitic anhidrid, Acrilat copolimer, Hectorit de stearalconiu, Acid adipic/ Acid Furmaric/Anihidrina trimelitica copolimer, Polivinil bitural, Acid Citric.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu ochii.

0

Cos :  0

Produsele tale :