• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Cleaner
Cleaner
stoc epuizat
Cantitate
RON

beneficiezi de livrare gratuita

Comanda minima este de 50 lei. comanda telefonica 0784650332 : Tarif normal. L-V: 9:00 - 17:00 livrare - 13.50 lei oriunde in Romania - livrare gratuita la comenzi peste 240 lei.

Livram si international - vezi lista preturi.

In afara programului contacteaza-ne aici

Vezi aici cum faci Plata/Retur

  • Descriere
  • De ce este diferit?
  • Cum se foloseste

Cleaner PureLUXE este degresant fundamental in finisarea unghiilor false cu Gel UV, Acril sau Oja semipermanenta in cazul sigilarii acestora cu Finish sau Top coat care au strat lipicios.

Avantajul compusilor sai este ca maximizeaza luciul si fixeaza in profunzime produsul utilizat la sigilarea manichiurii.

Cantitate 100ml/250ml/1L

Este un degresant cu o concetratie ridicata ce va indeparta rapid si eficient reziduurile de pe unghii cat si praful.

Folosit frecvent si correct te va ajuta mult sa obtii manichiuri cat mai frumoase, fara urme de praf.

Dupa deprafuirea ughiilor, inainte de aplicarea solutiilor pregatitoare, ne asiguram ca unghiile sunt perfect curate fara urme de reziduuri sau praf stergadu-le cu un servetel inmuiat in Cleaner PureLUXE.

Inainte de finisarea unghiilor tehnice, vom sterge stratul rezidual al gelului polimerizat cu servetele pentru manichiura inmuiate in Cleaner PureLUXE.

Inaintea aplicarii Gelului UV Color, sau inaintea realizarii French-ului de suprafata ne vom asgura ca unghiile tehnice sunt perfect curate si fara urme de praf stergandu-le cu un servetel pentru manichiura inmuiat in Cleaner.

Stratul de dispersie al Finish-ului cu dispersie PureLUXE, dar si al Top Coat-ului cu dispersie PureLUXE se va indeparta dupa polimerizarea completa a acestuia la 2 minute dupa ce lampa s-a stins cu servetel pentru manichiura inmuiat in Cleaner PureLUXE printr-o miscare de apasare usoara, stationare si tragere aplicatta pe suprafata unghiei.

Pentru uz profesional. Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Ingrediente: Alcool Isopropilic, MEK, Parfum, CI12085.
Contraindicatii: Nu. Avertismente: A se evita contactul cu cu ochii.

0

Cos :  0

Produsele tale :