• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

       
                Cum Alegi Gelul de Constructie Potrivit pentru tine
           Atunci cand esti in cautarea unui gel de constructie ai foarte multe variante din care sa alegi, care te pot coplesi incercand sa alegi gelul potrivit pentru tine. Nu de putine ori am fost intrebati de ce avem atatea geluri de constructie si ce face fiecare gel.  Avem o gama larga de geluri de constructie - 26 de geluri diferite. 

Gama de geluri de constructie Pureluxe are la baza dorinta ca fiecare client sa poata face unghiile false de forma pe care si-o doreste si prin tehnica pe care o cunoaste.

Plecand de la tipul de constructie pe care dorim sa-l realizam exista geluri pentru constructie pe sablon si geluri pentru protectia unghiei naturale. Pentru ca de-a lungul anilor cerintelor fiecareia dintre noi s-au inmultit, gelurile uv au evoluat in functie de dorintele noastre. Au aparut geluri 3 in 1, care in prima faza au fost de vascozitate medie, apoi ne-am dorit sa nu mai curga, sa nu mai degaje caldura, sa fie si gel de constructie, sa fie si gel cover in acelasi timp, dar si gel 3 in 1, mai bej, mai roz, mai piersica etc. si uite asa gelurile uv au continuat sa isi adapteze calitatile si sa se plieze pe dorintele noastre. 

Cu acelasi gand, de a oferi gelul potrivit fiecareia dintre noi, am diversificat si completat in permanenta gama noastra de geluri cu cele mai noi si inovatoare tipuri de geluri la momentul respectiv.