• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

De ce sa participi la Cosmetics Beauty Hair 2017?

 

Locatie: Romexpo 

Perioda: 28.09 – 01.10.2017 (joi-duminica)

Program: 10:00-18:00 / 10:00-16:00 (duminica)

 

Cosmetics Beauty Hair 2017 este cel mai mare targ international de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, din Romania.

Evenimentul reuneste companii, profesionisti si tehnicieni din domenii precum cosmetica, manichiura, ingrijire corporala si coafura.

Daca esti tehnician de unghii trebuie neaparat sa participi si tu la acest eveniment, sa ramai la curent cu noutatile in domeniu.
Uite 6 beneficii la care ne-am gandit noi, pe care le vei castiga prin participarea la Cosmetics Beauty Hair 2017:

1.       Produse profesionale noi

Prin prezenta companiilor, inclusiv a celor din segmentul manichiurilor, in cadrul targului vor fi prezentate o multime de produse si accesorii pentru manichiura, care te pot ajuta sa construiesti modele deosebite pentru clientele tale.

 

2.       Tehnici vechi si noi pentru manichiuri

Probabil stii ca, in cadrul oricarui eveniment cu produse manichiura, au loc demonstratii live de constructii de unghii in cadrul carora te poti inspira in privinta unor tehnici de constructie sau in privinta unor modele de unghii cu totul si cu totul speciale.

 

3.       Retea profesionala de tehnicieni

In cadrul unor astfel de targuri ai posibilitatea de a cunoaste alti tehnicieni cu care poti dezvolta parteneriate sau face schimb de experienta (furnizori produse, furnizori cursuri, probleme tipice salon si altele).

 

4.       Concursuri, Tombole si Takeaway

Cu scopul de a te incuraja sa incerci anumite produse sau de a-ti castiga increderea, multe companii organizeaza concursuri sau tombole cu diferite premii consistente  , ofera mostre sau posibilitatea de a incerca un produs pe gratis.

 

5.        Protectie pentru masa de lucru gratuita de la BAFF

Nu stim despre celelalte companii, dar noi, cei de la BAFF, iti promitem ca, daca vii la Cosmestics Beauty Hair 2017 in pavilionul C2, stand-urile 19-20, noi iti vom oferi gratis o protectie pentru masa de lucru. 

6.       Promovare (asociere) pozitiva

Participa activ la evenimentele din domeniu, dar si promoveaza acest lucru. Clientele care te urmaresc online, pe facebook sau altfel, vor aprecia pozitiv implicarea ta, ca fiind o persoana activa si profesionista, o persoana care este interesata sa ramana la curent cu orice noutati in activitatea ei profesionala.

Prin prezentarea la evenimentele importante precum si prin participarea periodica la cursuri de specialitate poti ramene in pas cu trend-urile in segmentul manichiurilor.

Astfel, vei reusi sa depasesti asteptarile si totodata, sa-ti impresionezi clientele prin tehnica ta si prin modelele de manichiura pe care le poti realiza.

Din 4 zile, cat dureaza evenimentul, o zi iti poti face timp sa ne faci o vizita. Noi te asteptam cu multe surprize.

Echipa BAFF o poti gasi pe perioada evenimentului in pavilionul C2, stand-urile 19-20. Vino cu orice intrebare sau nelamurire si noi te ajutam sa-ti gasesti cea mai buna solutie. 

0

Cos :  0

Produsele tale :