• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Manichiura French

Reinventată şi reimaginată, manichiura french nu dă semne că va ieşi vreodată din tendinţe! Nici nu ne putem gândi la vreun motiv pentru care s-ar demoda, deoarece pune în valoare orice formă de unghie şi creează acelaşi rezultat elegant, fie că este obţinută printr-o manichiură clasică, semipermanentă, fie că este încapsulată în construcţii de gel sau acryl.
Manichiura french demonstrează că simplitatea este sinonimă cu eleganța, potrivindu-se indiferent de vârstă, stil vestimentar sau profesie, aşa că nu este de mirare că este una dintre cele mai cerute manichiuri în saloane. 
Iată care sunt paşii prin care obţii o manichiură french ireproşabilă!
Orice manichiură începe cu o bază perfectă, aşa că pregăteşte patul unghial pentru aplicarea gelului UV. Elimină rugozităţile şi diferenţele de textură folosind un buffer, apoi modelează vârful unghiei folosind o pilă cu granulaţie mică, potrivită pentru unghiile naturale. Găseşti tot ce ai nevoie în gama de pile oferită de Baff.ro.
http://baff.ro/magazin-online/accesorii-unghii/pile
Pentru a asigura aderenţa optimă a gelurilor UV, pregăteşte unghia folosind Nail Prep PureLUXE, ce are proprietati antifungice si deshidrateaza unghia pentru a perminte  Primer-ului PureLUXE sa echilibreze pH-ul unghiei şi sa indeparteze  orice reziduu gras. Permite-i să se usuce timp de un minut la aer, iar unghia este acum pregătită pentru crearea unor „linii de zâmbet” perfecte! Descoperă gama de produse pe baff.ro.
http://baff.ro/primer

Pentru o manichiură french de exterior, în care marginea albă este pictată deasupra gelului cover, se foloseşte un gel cu o vâscozitate mică sau medie. După aplicarea gelului cover, care ascunde imperfecţiunile unghiei naturale, gelul UV  Olympic White te ajută să creezi o „linie de zâmbet” perfectă, fără niciun efort suplimentar!
http://baff.ro/magazin-online/pureluxe/geluri-uv-french/gel-uv-french-olympic-white.

Alege o pensulă precisă şi pictează marginea albă urmând forma creată de tips-uri sau de construcţiile din gel.  Pensula tesita pe care o gasesti pe BAFF.ro te va ajuta sa le oferi clientelor tale o manichiura french demna de saloanele de la Hollywood. Si asta pentru ca a fost special creata pentru gama PureLux, de la baff.ro, dupa cele mai inalte standarde in Nail Art.
http://baff.ro/magazin-online/accesorii-unghii/pensule/pensula-tesita-baff

Apoi desavarseste totul folosind un finish fara degresare, cu luciu, extrem de rezistent, care va ajuta manichiura sa dureze.
  http://baff.ro/finish-fara-degresare

Daca ai cliente doritoare de o manichiura french mai animata, poti folosi cu brio pigmentul Diamond pe cate o unghie de la fiecare mana. Pigmentul se aplica cu o pensula evantai pe strat de dispersie (lipicios), se indeparteaza surplusul, apoi se sigileaza cu top coat. Se poate folosi atat la gel, cat si la semipermanenta. 
 https://baff.ro/magazin-online/nailart/pigment-chrome/pigment-diamond 

Iar daca ai o clienta care isi doreste unghii alungite, precum ale divelor, atunci poti apela cu incredere la gelul Duo Camouflage, in nuanta creme http://baff.ro/magazin-online/pureluxe/geluri-uv-de-constructie/gel-uv-cover-duo-camouflage-creme. Este un gel care nu doar alungeste patul unghial, creandu-i clientei tale lungimea dorita, dar ascunde si defectele unghiei. Asadar, cele mai neplacute secrete ale unghiilor sunt pastrate in siguranta, cu Duo Camouflage Creme.
Descoperă toate produsele şi accesoriile profesionale pentru manichiura french ca la carte şi profită de preţurile speciale pentru a-ţi completa kitul cu produsele esenţiale!
0

Cos :  0

Produsele tale :