• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Modele de unghii pentru Revelion 2019

Cauti modele de unghii pentru Revelion 2019 cu care sa impresionezi? Iata care sunt cele mai cautate modele

Ce ne dorim noi, fetele/femeile la sfarsit de an? Sa fim cele mai frumoase in seara de Revelion.  Incepem sa ne pregatim chiar si cu cateva saptamani inainte. Ne gandim ce tinuta vom purta, cum ne coafam, cautam modele de unghii care sa ne puna feminitatea in valoare si sa fim cele mai frumoase din cap pana la varful unghiutelor.

Cu aceastea dorinta in minte, pe care o avem fiecare dintre noi, iti propunem 5 modele de unghii pentru revelion care sa te inspire in alegerea ta.

Unghii Migdala cu gel

Unghii Migdala sunt percepute ca fiind cea mai feminina forma de unghii . Pentru seara se revelion iti propunem sa alegi un cover cu particule fine de sclipici, cristale cu reflexii in diferite marimi si o pictura simpla pe care o poti realiza dintr-un gel color sau oja semipermanenta foarte pigmentate.

Modelul se va potrivi cu accesoriile pe care le vei purta si va aduce un plus de stralucire intregii tale tinute.

Model unghii French reinventat

Daca te bucuri de un pat unghial lung, deja stii ca orice model de unghii va arata foarte bine pe unghiile tale. Incearca un French cu sclipici rosu si delimiteaza-l cu gel de French foarte pigmentat. Cateva cerculete albe peste sclipici vor crea un model French aparte si va imblanzi sclipiciul rosu. In plus unghiile tale vor fi tot in spiritul sarbatorilor de iarna, iar modelul de unghii va fi usor de asortat la tinuta pe care ai ales-o.