• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Paletare de culori, acum disponibile pe site

Pentru ca intotdeauna ne dorim sa fiti multumiti/e de produsele Pureluxe si sa ne ridicam la asteptarile pe care le aveti de la noi ne-am propus sa va fim mai mult de ajutor in alegerea culorilor. 

Prima data am centralizat toate culorile intr-o singura pagina de produs, navigarea pe site devenind mult mai usoara cu privire la alegerea culorilor, pentru ca toate culorile de oja semipermanenta sunt intr-o singura pagina de produs. Si pentru ca ne-ati spus ca v-ar ajuta mult paletare de culori, noi ne-am conformat.

Avem disponibile in webshop peste 300 de culori de geluri uv si oje semipermanente si stim ca pentru alegerea culorilor poti petrece chiar si cateva ore consultand siteul sau retelele sociale.

La fel cum am centralizat culorile intr-o singura pagina, ne-am gandit sa le adunam din nou pe toate intr-un singur loc, de data aceasta aplicate pe tipsuri in sectiunea Modele Unghii


In Modele Unghii veti gasi culorile Pureluxe aplicate standard intr-un strat, cel mult doua. Nicio culoare nu este aplicata in mai mult de doua straturi subtiri. Astfel daca va doriti o nuanta mai mult sau mai putin pigmentata, mai saturata sau mai nesaturata, veti stii cum arata culoarea pe unghie inainte sa o achizitionati si o veti primi exact asa cum ati dorit-o.


In cazul in care vreti sa vedeti doar tipsurile cu oja semipermanenta  sau doar pe cele cu geluri color, selectati din casuta Alege o culoareCulori Oje Semipermanenta sau Culori Gel UV. Daca priviti de pe monitor si va place o nuanta treceti cursorul peste poza respectiva si banda neagra care contine denumirea culorii se va ridica.


Puteti selecta si culori ca rosu, verde, albastru, alb, etc. pentru a vedea manichiuri realizate in culorile respective. Fiecare poza are pe banda negra denumirea produselor utilizate.  


Important de spus este si ca toate pozele din Modele Unghii sunt facute in lumina rece si niciuna nu a fost prelucrata.


Totusi va trebui sa luati in considerare si setarile monitorului de pe care priviti, spre exemplu luminozitatea acestuia.


Voi ce sugestii ati avea pentru echipa Baff.ro ?

0

Cos :  0

Produsele tale :