• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Simplitate si eleganta: manichiura french de interior


Manichiura franțuzească este acel tip de manichiură ce nu se va demoda niciodată și care va rămâne un simbol al eleganței și rafinamentului. Și asta pentru că o manichiură french este clasică, curată și potrivită oricărei ținute. Însă pe cat de simplu pare, pe atat de multa atentie, pricepere si profesionalism necesita acest tip de manichiura.

Pentru ca se apropie cu pasi repezi week-end-ul, cu siguranta aveti agenda pline de unghiute!

Si ca voi sa va pregatiti clientele pentru un inceput de saptamana impecabil, venim cu aceasta propunere pe cat de eleganta, pe atat de mereu in actualitate.
Asta deoarece o femeie adevarata nu-si va lasa cartea de vizita patata sau neingrijita, nu-i asa?.

Pregatirea unghiei

-Ingrijirea unghiei începe prin matuirea acesteia cu ajutorul unui buffer si dezinfectarea acesteia cu un Nail Prep .
-În cazul în care aveţi nevoie de o întreţinere a gelului, cel vechi se îndepărtează cu ajutorul frezei electrice.

Nail Prep PureLUXE este un dehidrator fundamental cu actiune instanta si se utilizeaza in pregatirea unghiei dupa pilire si anterior inceperii constructiei unghiilor false cu Gel cu sau Acril.
Este potrivit, in egala masura, si la pregatirea unghiei pentru aplicarea Ojei semipermanente.
Dezinfecteaza si echilibreaza PH-ul si se usuca la aer.

Un alt produs cheie in rezistenta unghiilor false este Bond PureLUXE, aliatul de incredere atunci cand ai sau trebuie sa lucrezi pe unghii sensibile si fragile. 
Este determinat de o actiune dubla, dupa aplicare unghia naturala devine lipicioasa pentru a atrage si mentine straturile de Gel UV, de Acril si chiar de Oja Semipermanenta catre ea.

Freza electrica are un design modern, calitatea demonstrata, cele mai bune materiale si componente, precum si executia atenta si riguroasa.  Putem regla viteza de rotatii dela mic la mare dintr-un maner frontal rotativ, avand o viteza maxima de 35.000rpm.
 
Sa nu uitam nici de cuticule, carora  trebuie să acordaţi o atenţie deosebită. Dacă nu sunt foarte pronunţate, doar împingeţi-le cu un beţişor sau un instrument cuticule dintr-un oţel inoxidabil, iar dacă sunt destul de inestetice şi doriţi să le mascaţi, îndepărtaţi-le cu ajutorul unui capat de freza special din cadrul pilei electrice.