• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

  Ultraviolet. Culoarea anului 2018 te va cuceri prin vibratiile pline de feminitate

In fiecare Decembrie, Institutul Pantone seteaza trendurile de culori pentru anul ce urmeaza, iar pentru anul 2018 Ultraviolet a fost desemnata castigatoarea. La mai putin de o luna designerii au adoptat-o in colectiile lor si pentru toata simbolistica ei cu siguranta o vom indragi.

Regasita in nuantele cosmosului, Ultravioletul de invita la mister, dar in acelasi timp "Comunica originalitate, inteligenta, gandire vizionara" spune Latrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone.
Este si culoarea ametistului, recunoscut pentru reducerea stresului si pentru stabilirea echilibrului emotional.
In plus nuantele de mov sunt si simboluri ale regalitatii. 

Astfel ca Ultraviolet este o nuanta puternica, plina de vibratie, misterioasa, regala, o nuanta cu adevarat plina de feminitate.

In materie de unghii false si Nailart....va mai amintiti trendul Marsala? Cu pasi repezi Ultraviolet va egala puternicul trend Marsala. Clientele isi vor dori imediat sa fie in pas cu trendul, asteptandu-se sa va gaseasca pregatite. 
Asa ca la noi vei gasi deja culori de oja semipermanenta, de gel uv, geluri nailart 3D, de pictura si decoruri nailart in culoarea anului, Ultraviolet. 

Ojele semipermanente 062 Royal Flush, 064 Purple Hymm, 065 Ultraviolet si 066 Amethist Vision vor atrage imediat privirile prin originalitate si straluciri spectaculoase ca cele ale nebuloaselor regasite in cosmos.

Pentru iubitoarele de nailart rapid, Ojele Semipermanente Cat Eye 1009 Deep Abyss si 1027 Candyland sunt perfecte pentru manichiuri care iti fura ochii, dar in acelasi timp sunt discrete si elegante.
Gelurile Color Magic sunt parca bucatele rupte din Univers, cu straluciri fine si cameleonice. Ultraviolet fiind nuanta lor de baza, o vei regasi in geluri din colectia Magic, 302 Royale, 326 Style Up, 343 Hyperspace, 333 Pure Fantasy, 392 Imagination si 699 Innerbloom.