• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Unghiile 3D: o manichiura cu aplicatii spectaculoase

 
Manichiura este un domeniu care se reinventeaza mereu, iar in fiecare sezon apar noi creatii care mai de care mai interesante. In ultima perioada, se poarta modelele de unghii personalizate, astfel ca este momentul sa dai frau liber imaginatiei si sa realizezi pentru clientele tale o manichiura aparte si in tendinte.

Baff te invita sa te inspiri din modelul de unghii 3D pe care l-am realizat si sa iti descoperi propriul stil in domeniu.

Arta 3D de realizare a manichiurii iti ofera libertate in crearea modelelor si te ajuta sa transformi unghiile in adevarate accesorii. Clientele tale pot uita de inelele sau de bratarile supradimensionate, pentru ca acum au la dispozitie o multime de idei de manichiura.
 
Motivele florale - o sursa de inspiratie nemuritoare
Motivele florale sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru manichiura si nu numai. Unghiile 3D se transforma cu usurinta in adevarate opere de arta.

Pentru un look de zi, nu iti incarca unghiile, ci aplica tehnica 3D doar pe o unghie sau doua de la ambele maini. 
Vom realiza modelul pe tips, pe care am aplicat in prealabil oja semipermanenta Magic 605
Cu pensula pentru acryl sau cu punctatorul  formam o mica gogoasa din Gelul UV 3D nr. 912 rosu  pe care o asezam pe unghie, cu partea mai inchisa spre locul unde va fi centrul florii. Incepem sa conturam forma petalei, dupa care, prin miscari de apasare dinspre centru spre exterior, formam petalele.