• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Multumim ca ati fost alaturi de noi la Cosmobeauty!
 
Dupa 3 zile de targ, agitatie, nebunie si putina odihna, pentru Baff, participarea la editia din acest an a Cosmobeauty de la Crystal Palace Ballrooms a debutat cu o surpriza foarte placuta, avand in vedere numarul foarte mare de doamne si domnisoare care ne-au vizitat standul, dotat cu zeci de produse si cu o echipa care zilnic pune multa-multa pasiune in tot ceea ce inseamna frumusetea unei manichiuri perfecte!

Pentru cele care nu au aflat inca, in week-end-ul 24-26 martie a avut loc cel mai important eveniment de beauty al primaverii, o experienta interesanta care ne-a placut sa o traim pentru prima data live!

Dincolo de munca din spatele unui targ, investitia, orele nedormite, picioarele umflate, chinul sa amenajezi un mini-magazin in cateva ore , ca dupa trei zile sa il dezmembrezi, sunt oamenii frumosi si toate incercarile prin care am trecut, dar care ne-au placut extrem de mult si  ne dau motive reale si concrete sa fim prezenti la editiile viitoare ale Cosmobeauty, dar si la alte targuri importante de profil. 

Pentru noi, Cosmobeauty in cateva idei:
1.    Colega noastra, Alina Soare (tehnician unghii), a realizat demonstratii pe scena din Sala Roma. Tematica – modele rapide de salon, apreciate de publicul vizitator care stie de ce a venit, intelege pe deplin scopul unui targ expozitional si se bucura sa te cunoasca live.

2.    Intalnirea cu oameni super misto care te lasa sa iti spui povestea si oferta si care te bucura cu un zambet.

3.    La targ se pot lega prietenii, atat cu expozantii, cat si cu vizitatorii.

4.    Exista si clienti fideli care vin de departe sa te vada la un targ. Lor le multumim in primul rand.

5.    Pentru că ne place să răsplătim membrii fideli ai universului Baff, am organizat o tombola cu 3 pachete special pentru ei, cu premii alese dintre produsele noastre.


VEZI AICI EXTRAGEREA PREMIULUI 1:

VEZI AICI EXTRAGEREA PREMIULUI 2:

VEZI AICI EXTRAGEREA PREMIULUI 3:

Va multumim ca ati fost alaturi de noi, indiferent daca vremea din week end a fost una capricioasa! 
Urmatorul targ la care ne puteti intalni este Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo, din perioada 28 septembrie-1 octombrie 2017.

0

Cos :  0

Produsele tale :