• comanda telefonica

    0784650332

    L-V: 09:00 - 17:00 Tarif normal

Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate

Date de contact

Acest website este administrat de S.C. Baff Online SRL, companie romaneasca cu capital privat care poate fi contactata la adresa: Str. Drumul Fermei 101, Bloc 9, Parter, Popesti Leordeni, Ilfov, Romania
Program: 09:00 - 18:00 Telefon: (+4) 0784.650.332 E-mail: [email protected]

BAFF ONLINE SRL, isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment.

Comanda minima este de 50 lei.

Magazinul nostru respecta standardele TRUSTED.ro si detine Marca de Incredere

Modalitati De Plata:

Toate comenzile primite de catre firma BAFF ONLINE SRL pot fi achitate in sistem Ramburs sau in Avans prin card de catre persoanele fizice.
-Plata Ramburs se va face in momentul care coletul este inmanat destinatarului de catre firma de curierat.
-Plata prin Card se efectueaza in momentul plasari comenzilor online si este procesata in conditii de maxima securitate prin intermediul partenerului nostru, procesator de carduri Euro Payment Servicies SRL.
-Pentru Tranzactile comerciale intre profesionisti termenul legal de plata a facturilor va fi de 30 de zile calendaristice. Acest termen va decurge de la data primirii facturii sau dupa caz de la data receptiei marfurilor / prestarii serviciilor. Pentru intarziere la plata, clientul datoreaza penalitati de 1,5% pentru fiecare zi calendaristica de intarziere, calculate asupra sumei restante de plata, valoarea totala a penalitatiilor putand depasi valoarea sumei restante. In plus fata de dobanzile penalizatoare, debitorul va datora automat daune interese in valoare de minim 40EURO menite sa acopere cheltuielile pentru recuperarea creantei.

Drepturi de Autor:

Intregul continut al BAFF.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. BAFF este marca inregistrata. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului www.BAFF.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC BAFF ONLINE SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Puteti raporta orice eventuala incalcare a drepturilor de autor la adresa de email : [email protected]

Drepturile utilizatorului:

- dreptul la informare (operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

- dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de email folosita);

- dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- dreptul de retragere a consimtamantului;

- dreptul de a se adresa justitiei;

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul de a depune o plangere la autoritatea nationala de protectie a datelor personale.

Ce fel de informatii sunt coletate despre mine?

S.C. BAFF ONLINE SRL colecteaza informatii de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati: direct de la utilizator prin intermediul site-ului sau din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteul www.BAFF.ro. Informatiile colectate si stocate despre utilizatori sunt: nume, prenume, data nasterii, telefon mobil, adresa (postala), adresa de e-mail, adresa IP, codul unic inregistrare pentru persoane juridice sau codul numeric personal pentru persoane fizice.

Informatiile furnizate direct de catre mine, de catre utilizator:

Atunci cand recurgi la produsele furnizate de www.BAFF.ro, te putem intreba care este numele si prenumele tau, sau numele companiei sau PFA, care este adresa de e-mail, care este numarul de telefon mobil, care este adresa de livrare, codul numeric personal/ codul unic de ingregistrare fiscala precum si alte informatii personale necesare pentru a furniza produsele comandate in conditii optime precum si pentru a elibera documente fiscale aferente. Aceste informatii sunt colectate, stocate si utilizate in scopul personalizarii serviciilor oferite tie si a verificarii identitatii tale in vederea executarii eventualelor contracte si/sau documente de plata aferente: facturi si chitante, awb-uri, procesare plati, servicii de marketing. Tertii care au acces la aceste date sunt companiile de livrare (Fan Courier, Dpd Courier, Posta Romana) procesatorul de carduri (Europayment Services), parteneri de facturare (Intelligent IT SRL), si companiile de marketing (Mailchimp).

Informatiile din raportul de trafic al serverului:

Atunci cand vizitezi un site web, dezvalui anumite informatii despre tine, precum adresa ta de IP, ora si durata vizitei, paginile accesate, locul de unde ai intrat pe siteul nostru sau altele. S.C. BAFF ONLINE SRL ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii in scopul adaptarii si dezvoltarii site-ului dar si a prodselor noastre conform nevoilor utilizatorilor . Adresele IP colectate si cookie-urile utilizate nu sunt impartasite cu nici o companie terta.

Cum si cand sunt folosite informatiile primite de la mine?

S.C. BAFF ONLINE SRL foloseste informatia colectata de la tine in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectata:.

- O Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite tie si in scopul verificarii identitatii tale in vederea executarii eventualelor contracte intre tine si societatea noastra in urma folosirii serviciilor de achizitie online dezvoltate de catre noi.

- O Informatie colectata din raportul de trafic al serverului www.BAFF.ro: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori, daca sunt instrumente ale site-ului care nu functioneaza deloc sau sunt foarte greu de folosit. S.C. BAFF ONLINE SRL colecteaza, de asemenea, adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii eventualelor activitati infractionale.

Cum protejati informatia colectata de mine?

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la tine sunt foarte importante pentru noi. S.C. BAFF ONLINE SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres, in scris si prealabil cu exceptia furnizorilor de servicii postale si/sau de curierat pentru livrarea produse si/sau a documentelor de plata. Toate datele sunt colectate si stocate in medii virtuale securizate cu acces limitat total. Din nou, exceptie fac informatii necesare livarii produselor comandate. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile tale personale. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a-ti proteja informatia personala, S.C. BAFF ONLINE SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de tine catre noi. Te informam, asadar, ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul tau risc. Cu toate acestea, ceea ce-ti putem garanta, este ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.orturilor noastre de a-ti proteja informatia personala, S.C. BAFF ONLINE SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de tine catre noi. Te informam, asadar, ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul tau risc. Cu toate acestea, ceea ce-ti putem garanta, este ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Cine are acces la informatia colectata despre mine?

Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, www.BAFF.ro nu va dezvalui niciun fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta. In acelasi timp insa, www.BAFF.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor www.BAFF.ro. In concluzie, atunci cand accesezi siteul www.BAFF.ro si esti rugat sa ne dezvalui informatii despre tine, vei dezvalui aceste informatii doar site-ului www.BAFF.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu. De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, vei fi informat asupra acestui lucru. Avand in vedere unui dintre obiectivele noastre de a-ti furniza produse si servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor tale personale cu site-ul sau serviciul co-partener. Daca nu vrei ca aceste date ale tale sa fie partajate, poti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor, prin neutilizarea acelui serviciu specific. Daca alegi insa sa accepti partajarea datelor, trebuie sa intelegi ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. S.C. BAFF ONLINE SRL nu are niciun fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

Cum pot corecta erorile din datele colectate despre mine?

Daca te inregistrezi pe site-ul nostru, iti putem trimite un e-mail de confirmare prin care iti oferim detaliile inregistrarii. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o si va descrie modalitatile prin care poti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ai creat. Modificarea, completarea sau stergerea informatiilor personale de catre utilizator se poate realiza prin intermediul unei solicitari in scris a beneficiarului transmisa prin e-mail la adresa: [email protected] . Te sfatuim sa pastrezi acest e-mail de confirmare, mai ales ca acesta contine si informatii care iti pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre

Modalitati de informare:

Drepturile utilizatorilor pot fi consultate pe site-ul www.BAFF.ro, in cadrul subsolului oricarei pagini a site-ului, Sectiunea Termeni si Conditii sau la sediul social al companiei S.C. Baff Online SRL situat in Str. Drumul Fermei 101, Bloc 9, Parter, Popesti Leordeni, Ilfov, Romania

Partajarea informatiilor catre terti

Siteurile www.BAFF.ro, pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing.

Refuzarea prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de la beneficiar vor fi preclucrate si stocate conform dispozitiilor legale in vigoare si pentru o perioada de timp nelimitata, pana la exercitarea dreptului de opozitie al beneficiarului. Refuzul total de a furniza aceste informatii atrage dupa sine imposibilitatea de a beneficia de orice serviciu sau produs realizat de catre compania S.C. BAFF ONLINE SRL, fiind imposibila identificarea corespunzatoarea a beneficiarului si livrarea serviciilor si produselor in mod corespunzator.

Orice vizitator, client beneficiar ale produselor comercializate de catre firma BAFF ONLINE SRL confirma ca a citit si a inteles prezentii termeni si conditii, si ca este de acord in totalitate cu acestia. Pentru mai multe informatii-detalii va rugam sa acesati si pagina de intrebari frecvente. Utilizatorii siteului au dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate deasemenea au si dreptul de se adresa justitiei.

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Antohe Madalina, "[email protected]" , va raspunde in maxim 5 zile lucratoare.

Politica de Cookie-uri BAFF.ro

Aceasta politica de Cookie face parte integrata din www.baff.ro - Termeni si conditii si Politica de confidentialitate. Va rugam sa le cititi cu atentie inainte de a trece prin aceasta politica. Toti termenii cu majuscule de mai jos trebuie sa aiba acelasi inteles asa cum este definit in Termenii de utilizare.

Pe baff.ro si pe toate subdomeniile acestuia, Noi (S.C. BAFF ONLINE S.A., BAFF ONLINE sau noi / nostru) se folosesc cookie-uri, care ne ajuta sa va oferim servicii mai bune si sa imbunatatim experienta utilizatorului pentru fiecare vizitator al site-ului nostru.

Cum foloseste www.baff.ro Cookie-uri

Prin www.baff.ro se asigura, printre altele, urmarirea intregului trafic trimis de terti catre baff.ro si toate vanzarile generate in legatura cu aceasta.

Urmarirea prin www.baff.ro se bazeaza pe 2 instrumente principale: 1. a. Tracking Code si 2. b. Cookies.

Cand utilizezi baff.ro, colectam si stocam automat anumite informatii. Acestea includ:
- detalii despre modul in care ai navigat in magazinul nostru, cum ar fi interogarile de cautare;
- adresa IP;
- informatii despre evenimentele survenite pe dispozitiv, cum ar fi erorile, activitatea sistemului, setarile hardware, tipul de browser, limba acestuia, data si ora solicitarii dvs. si adresa URL de referinta;
Cookie-urile sunt fisiere mici, care sunt stocate pe hard-disk-ul dispozitivului folosit pentru a accesa www.baff.ro sau subdomeniile acestuia. O data ce sunteti redirectionat catre www.baff.ro, cookie-urile sunt integrate in browser-ul tau.,.
Cookie-urile sunt complet sigure, cu antivirus ?i malware gratuit, astfel incat acestea nu vor dauna dispozitivului. Oricare si toate datele personale colectate prin intermediul cookie-uri sunt criptate, astfel incat sa nu permita oricarei persoane neautorizate accesarea acestora.
Cookie-urile pot fi sterse de catre orice utilizator, in orice moment, asa cum s-a mentionat in sectiunea de mai jos.
Cookie-urile sunt folosite foarte mult de serviciile on-line (inclusiv pe www.baff.ro), pentru a imbunatati si personaliza experienta de navigare al utilizatorilor si pentru a livra mai bine publicitatea.
Aceste fisiere asigura recunoasterea dispozitivului utilizatorului si permite afisarea continutului intr-un mod relevant, adaptat la actiunile favorite ale utilizatorului.
Ele sunt, de asemenea, folosite pentru statisticile confidentiale care permit imbunatatirea structurii si a continutului www.baff.ro , fara a conduce la identificarea personala a utilizatorului.
Pe www.baff.ro servesc aceste scopuri speciale:
- ele fac mai usoara utiliza site-ul web (de ex .: care sa iti retina preferintele sau optiunea de introducere a numelui de utilizator si / sau parola mai rar, cosul de cumparaturi);
- masoara eficienta site-ului, serviciile, continutul si anunturile;
acestea ajuta la prezentarea de informatii utile si anunturi relevante pentru fiecare utilizator;
- acestea ne permit sa ofere alte servicii si functii care sunt disponibile numai prin utilizarea cookie-urilor.

Gestionare Cookie-uri

Poti alege sa refuzi sau sa dezactivezi cookie-urile, dar acest lucru inseamna ca intreaga experienta de navigatie pe www.baff.ro va fi afectata.

In special, daca dezactivezi cookie-urile din browser-ul tau, va fi in afara zonei de urmarire a www.baff.ro si orice activitate a ta efectuata nu poate fi inregistrata in www.baff.ro, Baff Online fiind eliberat de orice raspundere in legatura cu aceasta.

In general, setarile browsere-lor includ diferite nivele de acceptare cookie-uri, cookie-uri pe viata, precum si dezactivarea automata dupa ce a vizitat un anumit site.

Deoarece cookie-urile permit ca informatiile sa fie transmise in mod constant in ambele sensuri, spre si de la browser / site, in cazul in care orice utilizator neautorizat interfereaza cu un astfel de proces, informatiile furnizate prin intermediul cookie-urilor pot deveni disponibile pentru astfel de persoane neautorizate.

Desi destul de rare, s-ar putea sa apara un astfel de caz daca browserul se conecteaza la server prin intermediul retelei neprotejate (de exemplu, conexiune WiFi nesecurizata).

Alte atacuri informatice bazate pe module cookie implica setari pentru cookie-uri incorecte pe servere.

Avand in vedere cele de mai sus, este important ca ai ales metoda cea mai potrivita pentru a proteja datele personale si la:
- adapteaza setarile browser cu privire la cookie-uri, astfel incat sa reflecte nivelul de securitate preferat n ceea ce priveste utilizarea cookie-urilor;
- ia in considerare setarea browser-ul pentru a sterge datele de naviga?ie individuale ori de cate ori inchideti;
- instalarea si actualizarea in mod constant aplicatii antispyware. Toate browserele moderne permit schimbarea setarilor cookie-uri. Aceste setari sunt de obicei gasite in meniul Optiuni sau din meniul Preferences a browser-ului.

Pentru a citi mai multe despre utilizarea si gestionarea cookie-uri, iti recomandam sa vizitezi aceste adrese web:
- www.youronlinechoices.eu/ro - http://www.allaboutcookies.org/

Poti gestiona cookie-urile din browserul de internet: - Internet Explorer - Firefox - Google Chrome - Safari

Cookie-urile plasate de www.baff.ro pot fi sterse aici.

Utilizarea cookie-urilor de catre sistemele 3rd party pe www.baff.ro

Lucram cu alte companii care au loc ocazional cookie-uri pe site-ul nostru. Aceste companii ne ajuta sa desfasuram activitatea si de a imbunatati produsele si serviciile noastre. Cookie-urile plasate de catre alte site-uri sunt sub controlul ?i responsabilitatea lor. Unele dintre aceste companii cu care lucram sunt: Google (prin servicii, cum ar fi:

- Google Analytics, Google AdWords, DoubleClick). Poti gestiona aceste cookie-uri de la browserul de internet sau prin optiunile pe care Google le pune la dispozitie pe site-urile lor:

Anunturi pe web. Cu ajutorul serviciilor Google, Baff Online masoara eficienta site-ului sau (ex: de urmarire a conversiilor), servicii, continutul si anunturilor. De asemenea, in anumite momente Baff Online poate avea campanii de promovare in curs de desfasurare, inclusiv campanii de remarketing care necesita utilizarea cookie-urilor.

- Retelele sociale (Facebook, Google+) si alte solutii care permit gestionarea acestora, in interiorul site-ul nostru, care pot plasa cookie-uri in browser-ul de internet al utilizatorului.

- Mailchimp. Solutia prin care utilizatorii se inscriu la newsletter Baff.ro

- Hotjar. Solutia pe care o folosim pentru optimizarea www.baff.ro imbunatatirea experientei tale in magazinul nostru online

Securitatea datelor personale

Ai: (i) dreptul de a avea acces la datele tale personale si sa fie furnizate de noi - gratuit, o data pe an - cu confirmare in cazul in care datele personale sunt prelucrate de noi sau nu; si (ii) dreptul de a interveni asupra datelor personale si a cererii - gratuit - rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, sau, dupa caz, anonimizare a datelor, cu conditia ca datele personale nu au fost prelucrate in conformitate cu legislatia); precum si (iii) dreptul de a se opune la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, din motive intemeiate legate de pozitia dvs, precum si incetarea cererii de prelucrare a datelor personale (acest lucru face imposibil accesul la serviciile de noastre).

Te poti putea opune intotdeauna la prelucrarea datelor tale personale in scopuri de marketing direct, fara a cita nici un motiv si o poti face in mod gratuit.

Iti poti exercita drepturile legale mentionate mai sus; in acest sens, ne poti contacta prin e-mail, la [email protected] si / sau prin posta, la S.C. BAFF ONLINE S.A., Str.Drumul Fermei, nr. 101, Bloc 9,Scara 1, Etaj P, Ap.3, Popesti - Leordeni, Ilfov si trimiterea unei cereri in scris, semnata si datata in mod corespunzator.

De asemenea, ti se permite sa recurgila instantele judecatoresti, precum si de a nu fi supus unei decizii individuale.

Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Parerea clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca acestea ajung la clienti.

VREAU SA RETURNEZ UN PRODUS COMANDAT ONLINE, CE POT SA FAC?

Daca doresti sa returnezi un produs comandat din magazinul nostru online, ai dreptul sa il returnezi in 14 zile calendaristice de la data la care ai intrat in posesia lui. Ai posibilitatea sa alegi sa iti inlocuim produsul sau sa iti returnam contravaloarea lui. Poti solicita retur intermediul formularului de sesizare www.BAFF.ro/retur , (model, nu este obligatoriu) completand toate campurile cu informatiile solicitate.

1.Produsul se returneaza cu etichetele originale, dupa caz cu toate accesoriile, fara urme de utilizare,deteriorare sau uzura a recipientului (sticluta, borcan gel UV) deteriorat sau zgariat.

2. Daca produsul a fost insotit de un cadou, un voucher se returneaza si acesta.

3.Retururi multiple si frecvente ale unui client duc la rezervarea dreptului de a refuza returul clientului respectiv.

4.Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma restituita clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea produsului.

5.Conform OUG nr. 34/2014 Utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru utilizatorul final in a-si exercita dreptul de retragere. Astfel te rugam sa ne returnezi produsului intr-o stare cat mai apropiata de cea in care ti-a fost livrat, chiar identica, pentru a-ti putea returna intreaga lui valoare.

Procesul de returnare este considerat complet atunci cand produsul pentru care a fost solicitata returnarea, indiferent de motivul invocat (inlocuirea unui produs sau restituirea contravalorii produsului), ajunge inapoi la noi, la adresa, Strada Drumul Fermei 101,bloc 9, Parter, Popesti-Leordeni, Ilfov.

Conditiile de garantie si retur pentru produsele electrice nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

-s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat si / sau modificat de personal neautorizat;

-numarul de serie al produsului (S/N - "serial number", etc.), componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;

-sigiliile pentru garantie au fost rupte sau schimbate;

-produsul prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, rugina sau prezinta urme utilizare in conditii neadecvate: tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, manipulare incorecta, setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, etc;

Serviciul Clienti

0784.650.332
Program: Luni-Vineri 09:30-17:30

0

Cos :  0

Produsele tale :